Уже третій місяць триває інформаційний марафон ”Вибори “П”. Це проект, у межах якого команда Syla.news відстежує електоральні настрої та особливості виборчих процесів у прийдешніх президентських перегонах. Журналісти видання спілкуються  з пересічними громадянами, залежними та незалежними експертами - оглядачами, блогерами, журналістами, політологами та політтехнологами, а ще - із чиновниками, політиками усіх рівнів, кандидатами у президенти та їхнім оточенням, щоб до 31 березня 2019 року допомогти читачам зробити правильний, на їхню думку, вибір.

Вибір, що визначить курс, за яким наступні чотири роки рухатиметься Україна.

”Вибори “П” - не просто медійний продукт, аналогів якому наразі немає в інформаційному просторі країни. Це - спроба всебічного аналізу передвиборчого періоду - часу, коли українці вимагають, а політики - обіцяють.

У межах марафону "Вибори П" інформаційне агентство Syla.news запустило кілька відеорубрик:

"Народ говорить" - думки пересічних громадян на актуальні теми з суспільно-політичного життя країни.

"Білі комірці" - бачення чиновників, політиків, депутатів різних рівнів і громадських активістів.

"І сміх, і гріх" - перевірка знань виборців щодо реальних і фейкових сторінок з біографії кандидатів у президенти.

"Думки експертів" – коментарі фахівців з різних галузей.

“Ексклюзив” - спілкування з відомими та унікальними людьми - львів’янами та гостями Львова.

 

Одним з особливо актуальних проектів інформаційного марафону стала щотижнева аналітика “СередОвище виборів з Євгеном Магдою”, у якій політолог, директор інституту світової політики пояснює читачам тенденції виборчих процесів.

 

Також команда Syla.news запустила інтерв'ю-наживо, що транслюється з інтерактивного простору інформаційної агенції. Журналісти видання запрошують до обговорення важливих подій, явищ та процесів представників громадських організацій, дослідницьких центрів та усіх політичних сил з їхніми соратниками чи інакодумцями, аби продовжити марафон задля визначеної мети - вибору "П".

Зазначимо, напередодні Нового Року в рамках амбітного проекту "Вибори “П" ІА Syla.news оприлюднила рейтинг “Лідери громадського впливу Львівщини-2018”. За його результатами було проаналізовано роботу топ-менеджерів Львівської обласної державної адміністрації і Львівської міської ради, а ще – депутатів обласної та міської ради. Серед критеріїв, за якими експерти аналізували діяльність представників органів самоврядування, – політична, суспільно-громадська, патріотична, історично-культурна та економічна спрямованість.

 

Інформаційний марафон "Вибори П" триває.

 

НАШІ ПАРТНЕРИ