Грандіозний концерт відбудеться 18 серпня на стадіоні “Арена Львів”

 

27 найкращих виконавців на одній сцені – напередодні 27-ої річниці Незалежності України! Такий потужний лайн-ап готують організатори Національного проекту “Українська пісня / Ukrainian Song Project”. 18 серпня на стадіоні “Арена Львів” відбудеться грандіозний концерт Проекту. Наразі оргкомітет оприлюднив імена десяти хедлайнерів найкращої музичної події літа-2018:  “Воплі Відоплясова”, Pianoбой, О.Torvald, Alyosha, польський гурт CHEMIA, MELOVIN, Tayanna, DILEMMA, Kadnay та Ivan NAVI.

“Українська пісня 2018” - це новий масштаб, кардинально інший рівень та незмінна мета: пошук нових – унікальних, неординарних, яскравих, творчих облич в українській музичній індустрії. 18 серпня разом із відомими артистами на грандіозну сцену вийдуть молоді виконавці та гурти – десятеро переможців відбіркового туру, який триває у травні-липні 2018 р. Цьогоріч до оргкомітету надійшло понад 300 заявок ыз усіх куточків України: Запоріжжя, Дніпро, Харків, Одеса, Кривий Ріг, Вінниця, Ужгород, Чернівці, Луцьк, Полтава, Івано-Франківськ, Тернопіль, Київ...

Переможців відбору “Української пісні 2018” визначають експерти – цього року це музичний продюсер Руслан Квінта, музичний продюсер телеканалу “Україна” Геннадій Вітер, композитор Михайло Некрасов, засновник лейблу “Контрамарка” Олександр Порядченко, продюсер каналу М2 Роман Муха, головний редактор онлайн-журналу Karabas Live Ігор Панасов і генеральний продюсер “Українська пісня / Ukrainian Song Project” Тарас Курчик. На допомогу експертній раді прийдуть інтернет-користувачі – на офіційному сайті Проекту у першій половині липня пройде два етапи голосування за конкурсантів.  

Василь Вовкун,

співзасновник, співорганізатор та головний режисер “Української пісні”

Головним завданням Національного проекту “Українська пісня / Ukrainian Song Project” є створення потужного проекту з новим, сучасним українським обличчям, який стане головною музичною подією в Україні, а в подальшому набуде й міжнародного значення. Адже глобальна мета “Української пісні” - пошук, підтримка, популяризація та промоція україномовної музики як в Україні, так і у світі. Важливий момент: усі учасники із-за кордону ексклюзивно готують для виступу на “Арені Львів” по одній пісні українською мовою.

Масштабність пісенного шоу “Українська пісня 2018” - це 52 метри ширини сцени, 270 метрів квадратних екранів, для яких готуються оригінальні візуалізація та комп’ютерна графіка. Очікується, що цьогорічний концерт Національного проекту відвідають 17-19 тисяч глядачів.

 

Тарас Курчик

співзасновник, співорганізатор та генеральний продюсер “Української пісні”

У цьому році не обійшлось без інновацій. Наша мета – перетворити телепроект “Українська пісня / Ukrainian Song Project” у масштабну міжнародну подію. Тож проект розширюється і приваблює аудиторію та партнерів з інших країн. Цьогоріч у рамках “Української пісні” відбудеться професійний музичний саміт, на якому виступлять провідні представники не тільки української, а й західноєвропейської музичної індустрії.

“Українська пісня 2018” відбуватиметься за підтримки Телеканалу «Україна». У День Незалежності України, 24 серпня, популярне шоу каналу “Музична платформа” презентує на всю країну найграндіознішу подію літа 2018 року.

Галина Гузьо

НАШІ ПАРТНЕРИ