Саме під таким гаслом працює школа-гімназія “Дивосвіт”. Успішний багаторічний досвід виховання та навчання гарантує учням найкращі умови для розвитку. Обмежена кількість дітей у класі (до 20) забезпечить індивідуальний підхід та якісну освіту.

Особливістю гімназії є унікальна методика навчання: діти під наглядом викладачів пропонують та записують правила поведінки, які стають основою гімназійних правил. Таким чином, у школі заборонено: принижувати одне одного, битися тощо. Вихованців заохочують поважати та допомагати ближнім.

“Дивосвіт” виховує лідерів, а встановлення та дотримання правил чи не найкраще формує таку якість. Досвідчені педагоги вищих категорій з прогресивним баченням освіти створили власну систему навчання, яка допомагає кращому засвоєнню знань.

 

На уроках іноземної мови, діє система behavioral signals - спеціальні знаки у вигляді кольорів світлофора. За поведінку та активність на уроці учні отримують певний колір. Кожна зелена позначка - винагорода: не тільки високі бали, але й жодного додаткового домашнього завдання. Жовта – попередження: варто докласти більше зусиль. Червона – штраф. Будь-яке зауваження – додаткове завдання, і, як наслідок, незадовільна оцінка. Саме завдяки такій системі учні стають активнішими, а на уроці панує атмосфера злагодженої роботи.

Окрім креативного навчання є активна позаурочна діяльність: спільні класні проекти, походи у розважальні центри, екскурсії та зустрічі з цікавими успішними людьми.

Останнім таким проектом став “Безмежний космос” - учні відвідали обсерваторію, де захоплено дивилися у телескоп, астрономічний бінокль і слухали лекцію про космос. На завершення вони підготували роботи про космос, де за основу взяли світлини з телескопа “Хаббл”. Така діяльність допомагає розширити кругозір дітей і робить їх всебічно розвиненими.

Гімназія має відмінну матеріально-технічна база - нові сучасні обладнані класи, креативні коридори та відпочинкові зони. Інфраструктура включає власне футбольне поле, спортивні майданчики, сучасний гардероб.

Віддаючи свою дитину у “Дивосвіт”, ви можете бути впевнені у її безпеці. Це гарантує закрита територія з відеонаглядом, адміністратором та охороною. Власна кухня та повноцінне триразове гаряче харчування учнів допоможе їм зростати здоровими та бадьорими.

“Дивосвіт” - сучасна школа з українськими традиціями, класичною освітою та індивідуальним підходом до розвитку талантів кожної дитини.

 

вул. Щирецька, 36

ТВК “Південний”

www.pivdennij.com

www.facebook.com/NVKDyvosvit

068 145 4674

 

 

НАШІ ПАРТНЕРИ