У кожній культурі та епосі є свої еталони жіночої краси . Комусь подобаються жінки, що ніби сходять із полотен Рембранта, а хтось надає перевагу тендітним дівчатам. Одні закохуються у розкішне довге волосся, іншим до вподоби новомодні “піксі” та “боби”.  Сприйняття краси - питання суто індивідуальне. Одне залишається незмінним - жінка завжди повинна бути доглянутою. Про те, як правильно плекати свою красу, як піклуватися про шкіру, яким процедурам надати перевагу на початку літа ми вирішили поспілкуватися із професіоналом - Марією Макогін, засновницею Центру косметології та лазерної епіляції ZlataMed.

Пані Маріє, що спонукало заснувати центр косметології? Чия була ініціатива?

Центр ми заснували разом і вклали сюди спільні знання і досвід. Мій чоловік Тарас знається на усіх видах апаратів у лазерній та апаратній косметології різних світових брендів. Я працювала у сфері ін'єкційної косметології і добре знаю цей бік професії. Одного дня ми вирішили об'єднати наші знання та досвід в одне ціле і створити сучасний центр краси, де зможемо надати усі види косметологічних послуг, проводити навчання, а також продавати найсучасніше обладнання для б’юті- сегменту.

Отже, ZlataMed - сімейний бізнес? Хто за що відповідає?

У кожного - свої обов'язки та сфери відповідальності. За фінансові питання у нас відповідає Тарас. На мені - підбір “меню” послуг  і формування команди професіоналів. Повірте, знайти кваліфікованих однодумців, які розділяють твої цінності та прагнуть вдосконалюватися - нелегка справа. Ми з Тарасом вважаємо, що турбота про красу - не бізнес, а мистецтво. Подібного сприйняття очікуємо і він наших працівників.

Краса в моді завжди. Втім, є поняття сезонності процедур. Що варто (чи не варто) робити перед початком літнього сезону?

Звичайно, є процедури, які ми однозначно не рекомендуємо робити перед початком літнього сезону. Наприклад,  хімічні пілінги та фракційне шліфування. Будь-які маніпуляції, пов'язані з кислотами - теж у літньому “стоп-листі”. Втім, мушу зауважити, що розвиток технологій не стоїть на місці. У нашому центрі - лише сучасні технології і апарати, оснащені найновітнішими системами охолодження. Це гарантує повну безпеку для клієнта, тому такі процедури як лазерна епіляція, усунення куперозу, лікування акне, карбоновий пілінг, видалення тату стали доступними цілий рік.

А що обов'язково треба зробити для своєї шкіри перед початком спеки?

Варто пройти процедуру безін'єкційної мезотерапії. Вона забезпечить зволоження і живлення шкіри у спеку - ваша шкіра отримує не тільки необхідні дози вітамінів і мінералів, а й молекули кисню. Звісно, перед початком пляжного сезону треба подбати про естетику свого тіла і зробити епіляцію - видалити небажане волосся. У ZlataMed ми допоможемо в цьому ефективно і кваліфіковано. У нашому центрі є два види лазерів: діодний із потужною системою охолодження (-12°C), що дозволяє проводити епіляцію на засмаглій шкірі, та Elos - розрахований на світле та пушкове волосся. Обидва апарати - німецького виробництва.

Ви згадали про кваліфікацію. Де Ваші спеціалісти продовжують навчання?

Фахівець своєї повинен мати відповідну освіту. У нашому центрі усі спеціалісти - медики. Окрім цього, вони постійно відвідують навчальні семінари і тренінги відомих світових косметологічних компаній. За кордоном вони отримують безцінний досвід, а нові технології і методики, які ми вивчаємо у Європі, - втілюємо у ZlataMed.

Які зміни плануєте найближчим часом?

Ми привезли у Львів унікальний апарат Ulthera System, який є найкращим для SMAS- ліфтингу - безопераційної корекції форми обличчя. До слова, обладнання сертифікат має відповідності FDA (американська система сертифікації, яка єдина у світі проводить клінічні випробування лазерів та видає відповідні сертифікаційні документи - ред.). Найближчим часом у нашому центрі з'являться надсучасний апарат для схуднення BeautyShape та фракційний лазер, що дозволить забезпечити усі потреби наших клієнтів.

Красива жінка - яка вона?

У кожного своє поняття краси. У чоловіків одне, у жінок інше. На мій погляд, красива жінка - це щаслива жінка. Вона задоволена життям, подобається собі, займається улюбленою справою і живе у гармонії із собою. Чоловіки ж найперше оцінюють зовнішній вигляд жінки: красиву шкіра, гарне волосся, доглянутий манікюр і блиск в очах.

Що Ви вважаєте запорукою успішного бізнесу?

Успішним бізнес стає тоді, коли це улюблена справа, у яку ти вкладаєш не лише кошти, а й частинку себе і прагнеш постійного вдосконалення. ZlataMed - не просто косметологічний центр. Це місце, де усі наші клієнти відчувають турботу, спостерігають постійне поновлення апаратів і методик. Все найкраще, що є за кордоном, вони можуть спробувати тут, у Львові. Наш центр - європейського зразка. Це не декларація, а чітка дієва позиція: кожен отримує професійну консультацію і процедури, потрібні саме йому, від лікарів із міжнародними дипломами та відповідним досвідом у сфері краси та здоров'я.

 

Спілкувалася Наталя Морозова

 

0975185057

0937259505

вул. Менцинського, 5

ZlataMed (логотип)

 

НАШІ ПАРТНЕРИ