30 березня 2018 року свої двері відчинила унікальна Клініка естетики Genesis. Вже з моменту відкриття Genesis заявили про себе у багатьох напрямках естетики: косметологія обличчя та тіла, СПА, іміджевий відділ, діагностика стану шкіри і волосся та у майбутньому – фітнес. Клініка Genesis поєднує новітні методики в сфері краси, надсучасні апарати та професійність провідних спеціалістів.

Одним із основних напрямків діяльності клініки є медична косметологія. Щоб покращити здоров'я та зовнішній вигляд клієнтів, професіонали своєї справи застосовують найсучасніше обладнання: апарат для SMAS-ліфтингу Альтера (Ulthera) - чи не єдиний на теренах західної України, а методика корекції фігури кріоліполіз (ліпосакція без хірургічного втручання), що здійснюється апаратом СRISTAL, в Україні не має аналогів. В арсеналі косметологів - засоби найкращих світових брендів:

Клініка естетики Genesis пропонує своїм клієнтам послуги неінвазивної пластики обличчя та тіла. Ще одною есклюзивною пропозицією є діагностика шкіри обличчя, голови і волосся та 3D-моделювання результатів.

У SPA-зоні окрім різноманітних процедур та масажів пропонують низку SPA-програм для корекції фігури, детоктикації, підтримки тонусу шкіри та тіла,, що розробляються кваліфікованими спеціалістами індивідуально для кожного клієнта. Поєднання води, пари, світла, ароматерапії, натуральних морських компонентів, ультразвукової енергії та масажних технік сприяє загальній тонізації організму та покращенню самопочуття.

Іміджева зона із сучасними техніками вдосконалення вашого образу стане ідеальним завершенням візиту до клініки або початком незабутнього вечора.

Одним із принципів діяльності клініки є її максимальна приватність. Гостям пропонують VIP- кабінет для індивідуального обслуговування. Цінність часу ділових людей також врахована - тут ви можете отримати експрес-процедури із збереженням високого рівня їх виконання.

Genesis – клініка нового покоління, нових технологій та можливостей. Найсучашніші технології та техніки, комфорт і дбайливе ставлення до вашої краси - те, що вирізняє Genesis та творить унікальний простір краси та здоров'я.

 

Ольга Фреймут,

телеведуча

Відкриття клініки естетики Genesis - історична подія. Чудеса почались! Я зі своїм інспекторським  минулим та теперішнім подивилася на усі закапелки – все ідеально! Аналогів в Україні, а навіть у східній Європі немає.  А все тому, що клініка Genesis створена для найкращих. Я дуже рада, що ми зможемо разом з вами плекати красу.

 

Островська Соломія,

керівник проекту

Ми всією командою Genesis дбаємо про ваш час, комфорт та індивідуальність, яку підкреслюємо і намагаємося довести до досконалості. Всі найсучасніші здобутки медичної косметології та сфери естетики нам вдалось зібрати в одному місці - клініці Genesis.

 

  • альтернативна пластична хірургія обличчя і тіла
  • апаратна, класична та ін'єкційна косметологія
  • персонально розроблені комплекси Genesis Fit для апаратної корекції фігури
  • фізіотерапія (лікувальні та реабілітаційні програми)
  • SPA-зона (релакс- і детокс-програми)
  • іміджева зона (послуги перукарів-стилістів, візажистів, спеціалістів нігтьового сервісу)
  • фітнес-центр



+380630202022

+380660202022

м.Львів,

вул. Кривчицька дорога, 8а

genesis-clinic.com.ua

 

НАШІ ПАРТНЕРИ