Серпень - це коли літо вже думає, що воно - осінь. Вдень припікає і хочеться сховатися у затінку дерев, заодно ласуючи свіжими фруктами. А ранки вже стають туманно-прохолодними. Отак балансуючи на межі літа, хочеться взяти цікаву книгу і поринути в інші виміри уяв та реальностей. Туди, де автори залишили місце для перевтілення. Побути закоханою юнкою, або героїчно боротися із втленим злом, чи уявити себе успішним управлінцем - ким би не захотілося побути цього серпня, видавництво “Клуб сімейного дозвілля” має ідеальний книжковий плацдарм для ваших мрій.

 

“Корабель наречених”

Джоджо Мойєс - англійська романістка, журналістка, дворазова володарка премії Асоціації любовних романістів у номінації “Любовний роман року”і нагороди “Книга року” від Galaxy Book Award. Її зворушливі історії кохання, перекладені багатьма мовами світу, посідають перші позиції у списках бестселерів The New York Times.

Головні героїні роману – чотири дівчини: безтурботна Джейн, добра та життєрадісна Маргарет, якій важко переносити подорож через вагітність, зверхня багатійка Евіс та розумна медсестра Френсіс. У дівчат зовсім різні темпераменти та характери, але їм доведеться впродовж чотирьох тижнів знаходити спільну мову. Вони та ще 600 інших жінок разом із солдатами пливуть до своїх “половинок” на борту “Вікторії” - колишнього військового авіаносця. На борту Френсіс знайомиться із молодим морським піхотинцем Генрі. Вони бояться відкрити душу одне одному, намагаються забути про своє минуле. Френсіс і не уявляє, наскільки ця подорож змінить її життя…
В основі роману - реальна історія, що сталася із бабусею авторки. Незвичний сюжет роману захопить вас з перших сторінок, а реальні факти додадуть тексту пікантності.

 

“Червоний дракон”

Томас Гарріс — знаний американський письменник, журналіст і сценарист. Його книжки продаються мільйонними накладами. Роман “Червоний Дракон” було екранізовано з неперевершеним Ентоні Гопкінсом у головній ролі, а сама стрічка стала культовою в жанрі кримінального трилера.

Легендарний убивця-канібал Ганнібал Лектер - за ґратами. У це важко повірити, але найнебезпечніший маніяк більше не становить загрози. Навпаки, він стає консультантом і союзником ФБР. З нудьги злочинець погоджується допомогти у розслідуванні справи серійного вбивці на прізвисько Червоний Дракон. Для Ганнібала, що попри все є блискучим психіатром, це можливість погратися із Червоним Драконом і довести, що він розумніший, а для ФБР — остання надія вивести справу з глухого кута. Бо тільки убивця відчуває криваві сліди, залишені іншим убивцею.

 

“Делегування і керування”


Брайан Трейсі - один із найвідоміших експертів з психології досягнень та бізнес-коучів. Співпрацює із такими гігантами бізнесу як IBM та Johnson&Johnson. Книга “Делегування і керування” – безцінний досвід, викладений простою і зрозумілою мовою, у формі 21 принципу делегування для будь-якого рівня управління.
Робота керівника – важка праця, пов’язані з постійним перерозподілом завдань і ресурсів. Багато управлінців воліють нести вантаж відповідальності самостійно, поступово “вигораючи” на роботі, приділяючи їй все більше часу. Адже делегувати – це не просто перекласти завдання на плечі та голову підлеглого, а ціла наука. Вміння делегувати  дозволяє не тільки оптимізувати виробничий процес, але і залишає час та сили для саморозвитку і професійного зростання. Саме мистецтву делегування присвячений бестселлер.

Наталя Морозова

 

НАШІ ПАРТНЕРИ