ТЦ “MARK” став партнером заходу - виставки “ Свірзький замок - театр Архітектури”.

Відкриття виставки проходило у Пороховій Вежі. Студенти-архітектори та дизайнери під час навчання у Літній Школі креативили та плідно працювали, а також представили свої проекти.

Головні партнери: ТЦ “MARK”, “Miss Italia”, “ГРІЛЕКС”, “Kolibry” Під час заходу представники цих компаній провели майстер-класи та представили свої інноваційні рішення.

 

Директор ТЦ “MARK” В’ячеслав Макаренко постійно підтримує заходи на кшталт Літньої школи архітекторів та дизайнерів, адже тут можна знайти амбітних спеціалістів для майбутньої співпраці.

Торговий центр ретельно підбирає фабрики та виробників. На трьох поверхах розташовано понад 100 меблевих та інтер*єрних салонів, що присутні на українському та зарубіжному ринках.

На сьогоднішній день команда ТЦ працює над новою стратегією розвитку. Метою є створення площадки для дизайнерів та архітекторів, де вони зможуть на одній території підібрати все необхідне для роботи. Адже дуже часто пошук матеріалів перетворюється на біганину різними магазинами.

Цього року “МАRК” започаткував традицію регулярно проводити презентації дизайнерів та архітекторів.

9 червня у ТЦ “МАRК” відбулась презентація чотирьох торгових марок освітлення, яку організувала мережа магазинів "Арт Світло" за підтримки ТЦ “МАRК” та Львівської спілки архітекторів.

  

Не менш атмосферною була подія 21 червня, яку організувала студія декору “Elite Interior” разом з Львівською спілкою архітекторів та торговим центром “МАRК”. Під час заходу “Arte Pura” презентувала колекцію домашнього текстилю, одягу та предметів інтер'єру, “Miss Italia” - кухні італійської фабрики STOSA, “Kolibri” ознайомили із сучасними тенденціями меблів для саду, а “Грілекс” розповів про проектування вуличних гриль-кухонь та камінів.

 

ТЦ “MARK” дбає про кожного клієнта та пропонує найкращу продукцію для найвибагливіших .




 

НАШІ ПАРТНЕРИ