Бізнес-тренер Іванна Євсєєва має амбітну ціль - навчити підприємців будувати системний бізнес. Саме з цієї цілі народився новий проект Іванни - перший україномовний навчально-тренінговий центр Auspex Academy.

- Понад 4080 підприємців уже відвідали івенти, які організовує Auspex Academy

- 235 підприємців успішно завершили навчання

- запущено 3 базові курси з найму персоналу, маркетингу та продажів.

Цього літа компанія Auspex Academy вперше організовує виїзний бізнес-табір для підприємців.

Іванно розкажіть більше про те, що буде у бізнес-таборі?

4 дні повного занурення у навчання та практику. Це не просто навчання і не просто відпочинок. Це трансформація, після якої бізнес вийде на новий рівень. 
Учасники табору отримають знання, натхнення, цінні знайомства та заряд енергії для досягнення нових цілей у житті та бізнесі. Ми вміємо поєднювати приємне з корисним. Це буде шалений бізнес-інтенсив (21 година тренінгів від 5 спікерів), після якого учасники переоцінять свої погляди на ведення бізнесу. Навчання триватиме навіть під час обіду - ви ж ніколи не їсте наодинці? А кожний день ми будемо починати зі спорту: йога, айкідо, теніс, басейн.

Для чого заняття спортом у бізнес-таборі?

Люди, які досягають успіху у спорті, досягають цілей у житті. Вся програма активного відпочинку побудована на засадах командної роботи, щоб учасники інтенсиву навчилися бути сильними, розуміти себе і оточення.

Кому Ви би рекомендували взяти участь?

У цей бізнес-табір буде корисно поїхати власникам бізнесу, підприємцям, топ-менеджерам і тим, хто на старті свого бізнесу, для отримання мотивації, практичних кейсів, вирішення стратегічних цілей, отримання нових бізнес-контактів, для розвитку лідерських навиків і отримання інструкцій із побудови командної роботи, а також для вибору найуспішнішої моделі продажу під проект, отримання цінних знань з маркетингу та найму персоналу.


- На скільки людей розрахований бізнес-табір?

Збереться група із 25 осіб. До слова, половину місць ми продали у першу добу після анонсування заходу.

Всіх учасників чекає:

- 4 дні навчання та відпочинку

- 6 навчальних модулів

 - 5 бізнес-тренерів

- NLP- ігри

- Тімбілдинг

- Воркшопи та бізнес-семінари

- Відпочинок, SPA, сплав на байдарках по Західному Бугу

 

Деталі та реєстрація за номером телефону +38 032 242 60 02

ЗАЛИШИЛОСЯ ЛИШЕ КІЛЬКА МІСЦЬ

НАШІ ПАРТНЕРИ