Турнір з бодібілдингу “Містер Перфект”  у Львові

За підтримки “Ідеї міста” 24 листопада у Малевич: night club & concert arena на турнір з бодібілдингу “Містер Перфект” зібрались понад 100 спортсменів з різних куточків України. Попри те, що у Львові цей захід відбувається вперше, він має статус відбіркових змагань на чемпіонат Європи. Задля чесного суддівства, приїхали найкращі судді національної та міжнародної категорій. Турнір “Містер Перфект” вперше в Україні поєднав змагання з бодібілдингу, шоу-програму, виступ топ-атлетів національного та світового рівня (серед них: Роман Ющенко, Ярослав Верба, Сергій Бабчук, Влад Сухоручко та президент Львівської федерації УБПФ, чемпіон України, один з найвідоміших культуристів Львова Юрій Федишин). Чоловіки та жінки змагалися окремо. Родзинкою чемпіонату став конкурс серед глядачів, де кожен охочий зміг вийти на сцену і продемонструвати свої спортивні досягнення.

 

Круглий стіл “Чому об’єднують групи у львівських садочках”

Проблема браку як груп у дитячих садках, так і самих дитячих садків існує не один рік. До “Ідеї міта” зверталось чимало батьків із проханням з’ясувати, чому об’єднують групи та як цьому протидіяти. У садках, де вже реалізована реформа про перепрофілювання, ініційована міською радою, в одному приміщенні збирають дві групи по 22 дитини та залишають санвузол із двома туалетами на понад 40 дітей. Ці та інші наслідки об’єднання обговорили та дійшли висновків батьки, громадськість та влада.
Результатом круглого столу стало звернення до міської ради з наступними вимогами:
1) надання приміщень для дошкільних навчальних закладів (ДНЗ) або будівництво окремих споруд має бути обов'язковим інвестиційним внеском забудовників, при цьому виділена площа має бути розрахована пропорційно кількості мешканців у забудовуваному мікрорайоні;
2) переглянути бюджет і знайти кошти для збільшення заробітної плати вихователям у ДНЗ;

3) проводити дорадчі наради з батьками при ухваленні всіх рішеннях щодо змін у ДНЗ.

 

Круглий стіл “Безпека міста: страхи та перспективи” 

 

 Згідно останніх соцопитувань, безпека - одна із основних турбот людей. Підтверджує це і кількість звернень від громадян щодо проблем, пов’язаних із безпекою мешканців міста та їхнього майна, отриманих командою“Ідеї міста”. Як відпускати дитину гуляти і не боятись нічого? Що забезпечує безпеку в бізнесі та родині? Круглий стіл дав можливість дискутувати з правоохоронними органами та почути думку провідних експертів щодо болючих питань безпеки у місті. Щодо питань, які так і залишились відкритими, ми підготували запити до міської ради. Також вдалось сформувати пропозиції для покращення безпеки та протидії злочинів у нашому місті. 

Перша міжнародна конференція з безпеки в бізнесі

Ми живемо в епоху, коли світ і наша країна змінюються надзвичайно швидкими темпами. Як бути конкурентним у цих умовах? Для пошуку відповідей на ці та інші запитання до Львова на І Міжнародний форум з безпеки бізнесу, який відбувся за підтримки “Ідея міста”, прибули експерти з Польщі, Литви, Лівану, Словаччини, Казахстану та Білорусі. Вісім спікерів-практиків світового рівня впродовж 2 днів ділилися досвідом впровадження систем психодіагностики персоналу та застосування найбільш дієвих спеціальних методик, що ефективно працюють у сфері бізнесу. Це перша і чи не єдина подія, яка об’єднала в Україні провідних експертів цієї галузі з різних країн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАШІ ПАРТНЕРИ