Бізнес-тренер Іванна Євсєєва має амбітну ціль - навчити підприємців будувати системний бізнес. Саме з цієї цілі народився новий проект Іванни - перший україномовний навчально-тренінговий центр Auspex Academy.

- Понад 4080 підприємців уже відвідали івенти, які організовує Auspex Academy

- 235 підприємців успішно завершили навчання

- запущено 3 базові курси з найму персоналу, маркетингу та продажів.

Цього літа компанія Auspex Academy вирішила відійти від стандартних бізнес-заходів і організувати неординарні заходи для підприємців Львова та не тільки.

1. Пікнік для підприємців у Шевченківському гаю

Головна мета заходу - відпочинок у корисній атмосфері. Свіже повітря, неформальне спілкування, товариство успішних людей - сприятливі обставини, щоб знайти нового партнера для бізнесу, отримати практичний кейс від підприємців та зав’язати корисні знайомства. Крім відпочинку та знайомств на підприємців чекає бліц із бізнес-тренером Іванною Євсєєвою. Вони зможуть також отримати консультацію стосовно проблем у власному бізнесі безпосередньо під час пікніка. 

2. “Auspex business camp”.  
Це не просто відпочинок чи навчання, а 4 дні справжнього перезавантаження - “трансформація”, після якої бізнес виходить на новий рівень. 5 бізнес-тренерів поділяться досвідом у сферах своєї діяльності: маркетинг, продажі, найм персоналу, мистецтво публічних виступів, успішні навички ефективного спілкування. А ще - спорт, водні процедури, екскурсії та тематичні вечірки.

3. “Бізнес-марафон” у форматі 23-денного онлайн марафону. 

Тепер кожен зможе зі зручного йому місця проходити тренінги та отримувати записи вебінарів, якщо з якихось причин пропустив навчання. Auspex Academy підготувала гарячі та актуальні теми, які стосуються бізнесу. Будемо говорити вчитися формувати згуртований колектив, підібрати індивідуальний стиль роботи, правильно розпоряджатися часом і робочими ресурсами, розробляти власну модель ведення бізнесу та багато іншого.

 

Заходи проводяться періодично

Усі деталі телефоном
+38 032 242 60 02

НАШІ ПАРТНЕРИ